Certifikati o mednarodni usposabljenosti LCCI podeljujeta EDI, vodilno podjetje za mednarodno izobraževanje in akreditirani organ za tovrstno podeljevanje, ki nudi poklicno in profesionalno usposabljanje po vsem svetu. Podjetje EDI je akreditirano s strani regulatornih organov Velike Britanije za usposabljanje ter številnih organov in ministrstev za šolstvo po vsem svetu, preko zaščitne znamke mednarodnega usposabljanja LCCI.

Podjetje EDI je bilo ustanovljeno decembra 2002 z združitvijo podjetja Goal PLC, začetnika uporabe spletnega testiranja, in izpitnega odbora Londonske trgovinske in industrijske zbornice. Kombinacija mednarodno priznanega podeljevalnega organa in inovativnih strokovnjakov za uporabo tehnologije v izobraževanju podjetju EDI zagotavlja edinstveno mešanico znanja in veščin ter ga odlikuje kot resnično globalno izobraževalno podjetje, ki naglo širi svoj spekter storitev, vključno s spletnim ocenjevanjem za šole, prilagojenimi programi usposabljanj za delodajalce, specialističnimi poslovnimi širokopasovnimi storitvami in elektronskimi portfelji.

GLOBAL INPUT

je zastopnik za mednarodno usposabljanje LCCI za Italijo, Slovenijo in balkanske države.

Podjetje ima sedež v Rimu, Italija.

GLOBAL INPUT je neprofitna organizacija, ki od leta 2001 deluje kot agencija z visoko prepoznavnostjo na področju usposabljanja učiteljev.

Glavne aktivnosti so:

    • Podeljevanje certifikatov LCCIEB za usposobljenost v angleškem jeziku na poslovnem področju,
    • Oblikovanje specializiranih jezikovnih usposabljanj (za zdravnike, arhitekte, menedžerje, itd.),
    • Organizacija poklicnih usposabljanj za učitelje v sodelovanju z javnimi organi,
    • Storitve “nastopanja” za študente za delo in študij v Evropi.